Contact

Als achttienjarige startte ik in 2010 op de opleiding Journalistiek in Utrecht. Inmiddels heb ik een hoop geleerd en veel geproduceerd. Een greep uit deze verhalen is terug te vinden op deze website.

In drie jaar journalistiek ben ik mij steeds meer gaan richten op politieke, economische en maatschappelijke verhalen. De interesse voor politiek is er al lang en behoort dan ook tot mijn favoriete onderwerpen om op school mee bezig te houden.

Na een jaar lang werken bij FondsNieuws (onderdeel van ‘t Financieel Dagblad) heb ik even aan financiële journalistiek mogen ruiken. Op de redactie schreef ik artikelen naar aanleiding van beleggersgoeroes wereldwijd en richtte ik mij op personeelstransfers binnen de markt van vermogensbeheerders.

Op dit moment richt ik mij vol op mijn studie en kijk ik uit naar een stage bij Het Parool en mijn volgende schooljaar waarin ik vanuit Denemarken mij ga richten op de Europese Unie.

Buiten mijn studie om probeer ik freelance-opdrachten aan te nemen. Mocht u daarin geïnteresseerd zijn dan kan dat op drie manieren.

Twitter voor een kort bericht of snelle vraag en LinkedIn voor een volledig profiel en inzicht in mijn netwerk. Uiteraard ben ik ook per mail bereikbaar, die mail kan verstuurd worden naar coen@venmails.com